Managed hosting door True

CRN reikt achttien Channel Awards uit

CRN heeft donderdag 15 november 2007 voor de tiende keer de prestigieuze Channel Awards uitgereikt. Chef-redacteur Witold Kepinski en presentatrice Nicolette van Dam deelden in de Utrechtse Central Studios achttien prijzen uit aan bedrijven en personen die het afgelopen jaar in de ogen van het kanaal de beste prestaties hebben geleverd.

Dit jaar gingen maar liefst drie partijen met twee awards naar huis. Copaco, HP en VMware zijn hiermee de grote winnaars van de CRN Channel Awards 2007 geworden. VMware won net als vorig jaar de prijs voor Outstanding Product, maar de ontwikkelaar van virtualisatiesoftware troefde ook de gedoodverfde favoriet Microsoft af in de categorie Software Vendor. Dat is jammer voor Microsoft, want de softwaregigant had in deze categorie tot nu toe elk jaar gewonnen. HP werd net als vorig jaar tot beste hardwarefabrikant uitgeroepen, maar het bedrijf sleepte ook verrassend de award voor Best Components, Printing and Peripherals Vendor in de wacht. Overige fabrikantenprijzen gingen wederom naar Cisco (Best Specialist Vendor) en Nokia (Best Telecom Vendor).

Distributor Awards

Net als vorig jaar pakte Copaco twee prijzen. Wederom ging de distributeur er met de titel Best Software Distributor vandoor en ook won Copaco de award voor Best Telecom Distributor. Noxs, Tech Data en McDOS wonnen de overige awards, voor respectievelijk Best Specialist Distributor, Best Hardware Distributor en Best Components, Printing and Peripherals Distributor.

Reseller Awards

XS4ALL ontving bijna traditiegetrouw de award voor Best Service Provider, maar de overige winnaars waren andere dan in 2006. AAC Cosmos werd uitgeroepen tot Best Value Added Reseller. E-Storage wist de titel Best Specialist Reseller in de wacht te slepen en Alternate werd de Best Business Retailer.

Special Awards

Dit jaar waren er ook een aantal speciale prijzen te verdelen. VMware scoorde het eerder genoemde beste product, maar er waren ook twee nieuwe prijzen. Best Channel Manager werd Victor Schmitz van NetApp en Samsung had de Best Channel Marketing Campaign met zijn Let's Upgrade Campagne. De Editors' Choice, de ereprijs die door de redactie van CRN wordt toegekend, ging dit jaar naar het bedrijf Kaseya. Dat werd tot Company of the Year uitgeroepen voor de manier waarop zij managed services voor resellers beschikbaar hebben gemaakt.

RESELLER AWARDS
Best Value Added Reseller
AAC Cosmos
Best Service Provider
XS4ALL
Best Specialist Reseller
• E-Storage
Best Business Retailer
Alternate

DISTRIBUTOR AWARDS
Best Hardware Distributor
Tech Data
Best Software Distributor
Copaco
Best Specialist Distributor
Noxs
Best Telecom Distributor
• Copaco
Best Components, Printing and Peripherals Distributor
McDOS

VENDOR AWARDS
Best Hardware Vendor
HP
Best Software Vendor
VMware
Best Specialist Vendor
Cisco
Best Telecom Vendor
Nokia
Best Components, Printing and Peripherals Vendor
• HP

SPECIAL AWARDS
Outstanding Product
• VMware ESX 3.0
Best Channel Manager
• Victor Schmitz (NetApp)
Best Channel Marketing Campaign
Samsung: Let's Upgrade Campagne
Editors' Choice,
Company of the Year
Kaseya

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-11-16T10:44:00.000Z Redactie Computable/Channelweb
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.