Computable maakt magazine voor ICT-manager

Computable lanceert donderdag 4 december 2014 de eerste editie van het nieuwe magazine dat zich richt op ict-management en ict -beslissers in Nederland. Het blad wordt in een oplage van vijftienduizend exemplaren verspreid. De lancering past in de vernieuwde strategie van Computable, waarbij de twee kerndoelgroepen; management en specialisten, via aparte platformen worden bediend.

Met de gerichte focus op de twee kerndoelgroepen geeft Computable een betere invulling aan de informatiebehoefte van het ict-management en ict-specialisten in Nederland. Sander Hulsman, hoofdredacteur van Computable: 'Al geruime tijd hebben wij plannen klaarliggen om onze doelgroepen gerichter te kunnen bedienen met voor hen relevante content. De stap om het oude maandblad om te zetten in een magazine voor puur ict-management gaat echt toegevoegde waarde bieden.' In het eerste nummer staan onder meer de uitkomsten van eigen security-onderzoek, een interview met Roeland van Zeijst van het Team High Tech Crime van de Nationale Politie en wordt Stichting Importunus, die digitaal pesten in het onderwijs wil tegengaan, doorgelicht.

Computable-hoofdredacteur Sander Hulsman zal donderdag 4 december het magazine persoonlijk overhandigen aan een aantal afgevaardigden van bedrijven en organisaties in de Nederlandse ict-sector.

ICT-specialisten

Ict-specialisten houden toegang tot een uitgebreid netwerk van experts online, achtergrondartikelen, het dagelijkse ict-nieuws en kunnen bij de ict-beurzen van Jaarbeurs met collega's netwerken, seminars volgen en met leveranciers in contact komen. Ook wordt acht keer per jaar over specifieke ict-thema’s onderzoek verricht. De uitkomsten van die onderzoeken worden via de verschillende Computable-platformen gepubliceerd.

Computable is een van de vijftien online platformen van Jaarbeurs. Al 47 jaar is Computable de onafhankelijke informatiebron voor ict-nieuws, -banen, -producten en -diensten in Nederland. Met Computable Magazine, computable.nl, white papers en de dagelijkse nieuwsbrief heeft Computable het hoogste bereik onder ict-beslissers en -specialisten in Nederland. Ook voert Computable met de ict-barometer onderzoeken uit over arbeidsontwikkelingen, bedrijfsinvesteringen en marktsentiment. Elk jaar in november reikt Computable op het event 'Computable Awards' de belangrijkste ict-prijzen van het jaar uit.

Abonneren

Om in aanmerking te komen voor een gratis abonnement op het magazine van Computable, moet je in een van onderstaande doelgroepen vallen:

  • Ict-managers bij organisaties met minimaal honderd werknemers.
  • Line of business managers bij organisaties met minimaal honderd werknemers die vanuit hun rol betrokken zijn bij ict-investeringen, projecten en/of inkoop van ict-producten en- diensten.
  • Externe en interne consultants die werkzaam zijn voor ict-gebruikende bedrijven met minimaal honderd werknemers.
Abonneer op Computable

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed idee. Hier is behoefte aan. Ik merk dat met name de kennis van soft skills en het managen van outsourcing relaties wel een kennis "boost" kunnen gebruiken. Ben benieuwd wanneer mijn exemplaar in de bus ligt.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-03T16:00:00.000Z Redactie Computable
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.