Managed hosting door True

Computable zoekt ict-projecten bij de overheid

Zoeken

Dit is de laatste week in het kader van de Computable Awards 2018 dat partijen ict-projecten kunnen aandragen bij de overheid. Deze optie staat tot en met aanstaande donderdag, 19 april 2018, open. Vanaf vrijdag 20 april is het alleen nog mogelijk om startups, digitale innovatie en transformatie en partnerprojecten bij de redactie van Computable aan te reiken.

Op dit moment heeft Computable in de categorie ICT-project van het Jaar bij de Overheid 33 cases ontvangen. Een groep van dertien Computable-experts beoordeelt al deze cases en bepaalt welke tien projecten mogen komen presenteren tijdens het juryberaad vrijdagmiddag 18 mei 2018. Onder alle inzendingen zijn overheidsorganisaties als ministeries, provincies en gemeenten terug te vinden, maar ook (semi-)overheidsorganisaties als ProRail, RIVM, De Watergroep, DUO, Nationale Politie, Havenbedrijf Amsterdam en VNG maken nog kans om uitgenodigd te worden voor het juryberaad. Via de speciale aanmeldmodule kunnen cases worden aangedragen.

Er staan nog zes categorieën open om nog in voor te dragen. Op 3 mei 2018 zal de allerlaatste categorie offline gaan en wordt er een begin gemaakt met het bekendmaken van genomineerden. De resterende planning ziet er als volgt uit:

Categorie

Voordragen tot en met

ICT-project van het Jaar bij de Overheid

19 april '18

Nederlandse Startup van het Jaar

26 april '18

Digitale Innovatie van het Jaar

3 mei '18

Digitale Transformatie van het Jaar

3 mei '18

Partnerproject van het Jaar

3 mei '18

Extra

Digital Leadership & Diversity Award (i.s.m. RightBrains)

nader te bepalen

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-13T07:54:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.