Ultimo en ICT Group slaan handen ineen

Ultimo, leverancier van software voor beheerprocessen, gaat samenwerken met ICT Nederland, onderdeel van ICT Group. Doel is bedrijven met een groot machinepark en andere bedrijfsmiddelen te helpen om het onderhoud naar een hoger plan te tillen.

Ultimo's Enterprise Asset Management-cloudplatform (EAM) wordt gekoppeld aan HoloNXT, het mixed reality-platform van ICT Nederland. Dit vereenvoudigt het delen van kennis terwijl ook virtueel-ondersteund onderhoud op locatie mogelijk wordt

Het HoloNXT-platform verbindt online-data met de fysieke wereld. Het resultaat is een digital twin, die de communicatie en informatiedeling rondom assetmanagement en onderhoudswerkzaamheden verbetert. Operationele afdelingen en technische diensten kunnen op afstand een fysiek asset bekijken. Ze hebben alle cruciale onderhouds- en operationele data beschikbaar via dit mixed reality-platform. De informatie en visuele instructies verschijnen op een Hololens, een tablet of een smartphone. Monteurs weten zo precies wat ze moeten doen.

Michel Manders, operations manager bij ICT Nederland, wijst erop dat de complexiteit van installaties toeneemt. Bovendien verdwijnt kennis door de vergrijzing. ‘Nieuwe professionals hebben ondersteuning en intelligentere begeleiding nodig om hun werk veilig en efficiënt uit te voeren', verklaart hij. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-02-09T21:27:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.