Circet neemt Gritt Projects over

Overname

Circet Benelux lijft Gritt Projects in, een specialist in de uitrol van glasvezel- en mobiele netwerken. Met de overname komen 180 medewerkers mee.

Gritt Projects moet als Belgisch dienstenbedrijf Circet onder meer ondersteunen in de overgang van 4G naar 5G én met de verdere uitrol van glasvezelnetwerken. ‘Duurzame versterking is nodig om onze groeiambities te ondersteunen en om de toenemende vraag van onze klanten in België bij te houden’, aldus Bavo De Cock, ceo van Circet Benelux.

Circet is de nieuwe naam van Esas, de bekende installateur van telecom- en energie-infrastructuur. Dit als gevolg van de overname van Esas eind 2020 door het Franse Circet. ‘Met deze overname hebben we een grote voetafdruk binnen het Belgische ict- en telecomlandschap’, klinkt het bij Circet Benelux.

Circet Benelux neemt met de acquisitie van Gritt Projects ook 180 medewerkers over. Al geeft het bedrijf aan dat het ook extra eigen medewerkers zal aanwerven in België en Nederland. In de Benelux heeft Circet zestien vestigingen, goed voor meer dan tweeduizend medewerkers.

Internationale groep

Internationaal is Circet een behoorlijk uit de kluiten gewassen groep. In 2022 realiseerde de Circet Group een gezamenlijke omzet van meer dan 3.4 miljard euro met 15.000 medewerkers verspreid over verschillende landen en continenten.

Naast de Benelux is de groep ook actief in Frankrijk, Duitsland, Italië, Spanje, Griekenland, Ierland, het Verenigd Koninkrijk, Marokko, Zwitserland, Roemenië en de VS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-01-26T12:19:00.000Z William Visterin


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.