CloseSure, Sysqa en Computest DevOps door als Heeyoo

De consultancybedrijven die Computest vorig jaar heeft overgenomen, namelijk CloseSure en Sysqa, alsmede Computest DevOps, splitsen zich af van Computest. Het trio gaat samen verder als Heeyoo. Onder Computest valt voortaan alleen de security-dienstverlening, dus niet de testactiviteiten.

De nieuwe organisatie telt ruim tweehonderd consultants op het gebied van data en business-intelligence, quality assurance en software testen. Heeyo opereert vanuit een nieuw pand in Utrecht en vijf andere vestigingen verspreid over Nederland.

Na een periode van integratie en het neerzetten van de nieuwe organisatie werd het tijd voor een nieuwe naam. De benaming Heeyoo past bij de informele cultuur die Hartger Ruijs, oprichter van Computest DevOps en interim ceo van Heeyoo, voorstaat.

Tot de klanten behoren Rituals, de Raad voor Rechtsbijstand, Flynth, De Goede Doelen Loterijen en NS.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2023-06-02T10:19:00.000Z Alfred Monterie


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.