Managed hosting door True

3G Media Consult gaat op in Comsys

 

3G Media Consult (3GMC), specialist in het realiseren van content voor mobile operators, wordt onderdeel van Comsys, leverancier van interactive voice response systemen (IVR's), spraakgestuurde self-service oplossingen, multimedia contact centers en netwerk services.

Zowel Comsys als 3G Media Consult maken al deel uit van DMS International Group en zullen nu gezamenlijk de krachten bundelen onder de noemer Comsys. Comsys en 3G Media Consult vullen elkaar aan wat betreft technologie en kennis op het gebied van interactieve telefonie. Door gezamenlijk gebruik te maken van resources, R&D-faciliteiten en strategische partnerships, kan de nieuwe organisatie zich nog beter toeleggen op het uitrollen van nieuwe diensten en innovaties.

Gerrit Jan Konijnenberg, eerder dit jaar aangesteld als ceo van Comsys en tevens oprichter van 3G Media Consult: “Ik ben ervan overtuigd dat de integratie van beide bedrijven alleen maar voordelen oplevert. Met name nu de markt voor mobiele entertainment sterk aantrekt. Uit ervaring blijkt dat de samenwerking tussen beide organisaties zeer goed verloopt. Zo introduceerden wij vorig jaar gezamenlijk het geavanceerde telefonieplatform SpeechFrame Mobile.” Konijnberg is tevens voorzitter van het Forum Innovatieve Media en bestuurslid van het Mobile Entertainment Forum Europe.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/1754757). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×