Managed hosting door True

Ewerkforum zoekt prijswinnaars

Dit artikel delen:

Het Ewerkforum is op zoek naar mogelijke winnaars van de Ewerkprijs en de Ewerkaspectprijs 2007. In aanmerking komen ict-bedrijven met oplossingen op de terreinen thuiswerken en mobility.

De Ewerkprijs wordt jaarlijks uitgereikt door het Ewerkforum en is bestemd voor ondernemingen die het mobiel werken in de bedrijfsvoering hebben geïntegreerd. De Ewerkaspectprijs wordt toegekend aan een onderzoek, een artikel of een product dat een belangrijke bijdrage levert aan de invoering van plaatsonafhankelijk werken.

De prijzen worden op 14 december 2007 in Den Haag uitgereikt tijdens het 'Ework & E-life'-congres van Ewerkforum.

De Ewerkprijs werd vorig jaar gewonnen door de Gemeente Amstelveen voor de beveiligde e-werkplekken waarmee wethouders, commissieleden en gemeenteraadsleden toegang krijgen tot alle stukken die zij nodig hebben in hun werk. De Ewerkaspectprijs ging naar het bureau Veldhoen + Company als wegbereider van het plaatsonafhankelijk werken in Nederland. Veldhoen tekende onder andere de flexplekkantoren van Interpolis, uitvaartverzorger Dela, zorginstelling MEE, chemieconcern Sabic en een kleine 150 overige bedrijven.

Inzendingen voor de prijzen worden beoordeeld door een jury bestaande uit Arnold Heertje (hoogleraar UvA), Dorien de Wit (directeur Organisatieadviesbureau De Beuk), Kitty de Bruin (voormalig directeur TelewerkForum), Friso van der Meulen (onderzoeker TNO Kwaliteit van Leven), Laurens Linssen (secretaris Informatiebeleid VNO-NCW), Johannes van Bentum (adjunct-hoofdredacteur Computable) en Philip Todd (directeur Ewerkforum).

Nomineer nu:
Klik hier voor meer informatie over het nomineren voor de Ewerkprijzen. Nomineren kan tot 16 november 2007.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2007-10-17T14:31:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.