Managed hosting door True

Harvey Nash toont vacatures via iPhone

Dit artikel delen:

Werkzoekende ict'ers in het bezit van een iPhone kunnen de vacatures van Harvey Nash binnenkort op hun mobiele telefoon bekijken. Dat heeft het wervingsbureau laten weten.

Harvey Nash gaat informatie over vacatures beschikbaar stellen via de iPhone. Ook kunnen werkzoekenden via het nieuwe toestel van Apple carrièretips opzoeken.


Het wervingsbureau wil zich met de nieuwe dienst ‘rechtstreeks op de Y-generatie richten', aldus Jan Leen 't Jong, directeur van Harvey Nash Nederland. "Door onze diensten mobiel beschikbaar te stellen, kunnen we jonge werkzoekenden te allen tijde ondersteunen bij het opstellen van het cv, het solliciteren en de loopbaanontwikkeling. Uiteraard geven we onderweg van of naar het werk ook inzicht in de nieuwste vacatures."


Ict'ers op zoek naar een baan kunnen zich via hun iPhone aanmelden voor de dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Er zijn weinig bedrijven die zo vaak voor slecht werkgeverschap veroordeeld zullen zijn als Harvey Nash. Nog niet zo lang geleden was het ook betrokken bij de ontslagzwendel van Cygnus - ook daarvoor is Harvey Nash veroordeeld. Niet het soort bedrijf waarvoor je graag zou werken.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.