Managed hosting door True

Hebben: dichtritsbare muismat

Dit artikel delen:

Een paar momenten zonder muismat, dat overleven we wel. Toch? Belkin denkt daar anders over. En komt met een wel heel creatieve oplossing: "De Mouse Trap kan worden dichtgeritst zodat u er kleine accessoires in kunt opbergen en deze op eenvoudige wijze met u mee kunt nemen."

Belkin denkt mee met de mobiele medemens. "De Mouse Trap is een flexibele muismat die kan worden dichtgeritst waardoor hij opbergruimte biedt voor uw afwasbare muis!"

Chocoladevingers

Er moet zich daar een Amerika een bijzonder creatief brainstormteam bevinden. Zo creatief, dat je over verbeeldingskracht moet beschikken om het nut van sommige Belkin-producten in te zien. Gelukkig heeft Belkin copy writers in huis die haarfijn kunnen uitleggen waarom we een afwasbare muis nodig hebben en een dichtritsbare muismat. Ze gaan er daarbij vanuit dat we thuis veel wijnglazen omgooien en te midden van rondslingerende krulspelden, halflege chipszakken en Albert Heijn-smurfen met chocoladevingers onze mail checken voor de televisie.

Onder de kraan

"Als u de Mouse Trap weer openritst verandert hij in een muismat. De mat is zacht en flexibel en glijdt niet weg op de meeste ondergronden. Hij is uitstekend geschikt om uw afwasbare muis in op te bergen en mee te nemen. De afwasbare muis van Belkin is waterbestendig en dus goed bestand tegen morsen. Hij kan onder de kraan worden afgespoeld en daarna zonder problemen weer op uw pc worden aangesloten voor gebruik." Volgens de Amerikaanse leverancier van laptopaccessoires blijkt "uit onderzoek dat steeds meer laptops voornamelijk in een woonomgeving worden gebruikt. Gebruikers hebben daarom ook accessoires nodig die speciaal hiervoor ontwikkeld zijn."
x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Een afwasbare muis is zeker handig! Ik ben tijdens het koken ook steeds aan het internetten en er zit regelmatig vet of chocola op.
Ik vraag me alleen af of het lekker is als de rits van die muismat de hele tijd onder je hand door schuurt?

Lekker kortzichtig mensen ... Een muis en toetsenbord zien er na regelmatig gebruik echt niet meer uit. Hoe vettig denk je dat een mensenhand normaal is ? Zo gek is een afwasbare muis dus niet.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-04T14:49:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.