Muziekvideo's op mobieltje en pda

Dit artikel delen:

Intel en Sony Music Entertainment hebben een mobiele toepassing ontwikkeld waarmee muziekvideo's en andere content kan worden afgespeeld op mobiele telefoons en pda's die zijn uitgerust met toepassingen en processoren van Intel.

De toepassing en de ondersteunende infrastructuur zijn vanaf het tweede kwartaal van 2004 wereldwijd beschikbaar voor telecomaanbieders en oem's voor mobiele telefoons met Microsoft Windows Mobile Smartphone 2002 of 2003. "Beltonen en mastertones voor mobiele apparatuur zijn zeer snel populair geworden", zegt Sam Ardit, co-general manager van de Cellular and Handheld Group van Intel. "Helaas was tot nu toe de kwaliteit van mobiele videobeelden nog niet indrukwekkend. Met deze nieuwe applicatie kunnen consumenten echt genieten van kwaliteitsvideo en -entertainment op mobiele telefoons en pda's."
 
Als de nieuwe toepassing wordt geactiveerd, toont ze een 'splash page'. Op die titelpagina geeft de browser verschillende categorieën weer, zoals 'What's New', 'Hot Video's', 'Interviews' en 'Legends of Music'. Met de navigatieknoppen of joystick van de telefoon of pda kunnen gebruikers de gewenste categorieën selecteren. Vervolgens kan hij navigeren in een lijst met het beschikbare videoaanbod.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-09T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.