Managed hosting door True

Lebara Group in handen van Palmarium

 

Vieo, een dochteronderneming van de Zwitserse privé-investeerder Palmarium, neemt Lebara Group en Lebara Trademark Companies voor een onbekend bedrag over. De oprichters verlaten het bedrijf. Graeme Oxby, voormalig directeur van Liberty Globals mobiele tak, is aangesteld als ceo.

Het telecombedrijf Lebara is in 2001 opgericht door Rasiah Ranjith Leon, Baskaran Kandiah en Ratheesan Yoganathan. Het bedrijf, waarvan de naam een samenstelling is van de eerste twee letters van de heren, beschikt over 275.000 verkooppunten en zegt 3,5 miljoen klanten te bedienen. Het richt zich op reizigers, studenten en migranten wereldwijd.

Lebara is nu in handen van de Zwitserse investeerder Palmarium. Dat bedrijf richt zich op alternatieve investeringen, onder meer in private equity en vastgoed. De overname is reden voor de drie Lebara-oprichters om het bedrijf te verlaten. Deze komt nu onder leiding te staan van Graeme Oxby, die overkomt van Liberty Global, waar hij werkzaam was als managing director bij de Europese mobiele tak. Daarvoor heeft hij gewerkt bij Engelse telecombedrijven zoals Three en Virgin.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6202441). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×