Managed hosting door True

Reparatiebedrijf Fixers koopt PCservice.nl

Dit artikel delen:

Het Bredase Fixers neemt PCService.nl over. Dit bedrijf met vestigingen in Nieuw-Vennep en Leiden repareert pc's vanuit mobiele werkplaats-busjes door het hele land, daar waar Fixers gespecialiseerd is in het repareren van smartphones en tablets. Er werken zo'n twintig reparateurs bij de twee bedrijven die op termijn verder gaan onder de naam Fixers. De reparateur werken zowel voor consumenten als de zakelijke markt.

Alhoewel de nieuwe organisatie uiteindelijk de naam Fixers zal dragen, blijft de naam PCservice.nl nog even bestaan. Fixers neemt de tijd om PCservice-klanten te laten wennen aan de ombouw naar de naam Fixers. De nieuwe organisatie voorziet een verdere groei in 2018 waarbij een extra focus ligt op samenwerking met verschillende verzekeraars, leveranciers, winkeliers en het bedrijfsleven. Fixers verwacht voor het eind van het jaar zijn netwerk over heel Nederland uitgerold te hebben.

Volgens Fixers gaan er jaarlijks zo’n twee miljoen computerapparaten en smartphones kapot. Bedrijven en consumenten kiezen er echter steeds vaker voor om zo'n apparaat te laten repareren en niet te laten vervangen. Deels uit kostenoverwegingen en omdat nieuwe modellen steeds minder vernieuwende functies hebben, maar ook zorgt de ‘koppelverkoop’ van abonnement met smartphone tegenwoordig voor een BKR-notering. Ook speelt het duurzaamheidsmotief een rol: een langere levensduur van een apparatuur is beter voor het milieu, aldus het bedrijf.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-10T11:49:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.