Managed hosting door True

Nfon wil met beursgang klanten winnen

Aandelen moeten 50 miljoen euro opleveren

Dit artikel delen:
cloud telefonie

De Duitse cloudtelefonieprovider Nfon gaat dit jaar naar de beurs. Het bedrijf wil op de Frankfurt Stock Exchange bestaande en nieuwe aandelen op de markt brengen. Naar verwachting zal de beursgang rond de vijftig miljoen euro opleveren. Het bedrijf wil met dit geld nieuwe klanten in bestaande markten winnen, verder uitbreiden in Europa en zijn producten blijven ontwikkelen.

De verwachting is dat de beursgang, afhankelijk van de marktomstandigheden, in het tweede kwartaal van 2018 plaats zal vinden.

All-ip netwerken

Telecomaanbieders als Deutsche Telekom, Orange en KPN maken volgens Nfon allemaal de stap van isdn naar ‘all-ip’ netwerken. Samen met de groeiende bekendheid van cloudmodellen, verwacht het bedrijf dan ook hiervan te profiteren. Het bedrijf stelt dat het huidige marktaandeel van 9 procent in Centraal-Europa gevolgd gaat worden door het Verenigd Koninkrijk met 13 procent en de Verenigde Staten met 19 procent.

Nfon is een in Duitsland ontwikkelde cloudtelefonieprovider. Het bedrijf, opgericht in 2007, is in twaalf Europese landen vertegenwoordigd. Het hoofdkantoor is gevestigd in München.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-04-16T13:51:00.000Z Christel Tuin
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.