Managed hosting door True

Fontys ICT zoekt docenten via studenten

Fontys Hogeschool ICT zoekt vanwege de groei van de opleiding 25 nieuwe docenten. De opleiding heeft daartoe studenten gevraagd om in hun kennissenkring eens rond te vragen.

"We krijgen er naar schatting 175 studenten bij komend studiejaar. Daarnaast willen we ook onze zakelijke dienstverlening verbeteren en daar is kennis voor nodig. Daarnaast krijgen we natuurlijk ook te maken met natuurlijk verloop. Dus het was óf mensen structureel over laten werken, óf nieuwe mensen aannemen", zegt directeur Ad Vissers tegen de website van Fontys.

Studenten van een ict-opleiding bij Fontys ontvingen vorige maand een brief waarin zij gevraagd werden hun vrienden- en familiekring af te speuren naar geschikte kandidaten. Dat schrijft de website van Fontys. Wie een sollicitant aanlevert krijgt vierhonderd euro.

De actie heeft succes, want de school heeft in een maand tijd veertig reacties gehad. Vissers denkt dat daar waarschijnlijk wel vijf geschikte kandidaten uit zullen komen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Mijn man is bevoegd wiskunde en natuurkunde docent en hij geeft 20 jaar les in de ICT. Hij komt alleen denk ik, als hij in de hoogte schaal van de LC wordt ingeschaald.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.