Managed hosting door True

Oracle koopt het Almeerse Moniforce

 

Oracle Moniforce

Oracle heeft het Almeerse softwarebedrijf Moniforce gekocht. Moniforce is leverancier van oplossingen voor het meten en analyseren van de beschikbaarheid en prestaties van webapplicaties.

Het Almeerse bedrijf Moniforce komt in handen van bedrijfssoftwaregigant Oracle. Dat maakte de onderneming gisteren bekend. Moniforce levert softwareoplossingen voor het analyseren van online toepassingen. De Almeerders hebben klanten in uiteenlopende branches, zoals financiële dienstverlening, detailhandel en overheid.

Volgens het persbericht breidt Oracle met de inlijving van de producten van Moniforce zijn "Enterprise Manager Application Performance Management-mogelijkheden" uit. Organisaties zouden zo beschikken over oplossingen waarmee ze proactief problemen op het gebied van eindgebruikerervaringen en applicatielogica kunnen detecteren en oplossen.

"Moniforce en Oracle geloven dat eindgebruikerinformatie essentieel is voor het verbeteren van applicatiegebruik en bedrijfsprestaties en het verlagen van de total cost of ownership", zegt Willem-Jan Scholten, ceo van Moniforce. "Met deze visie sluiten we aan bij de toenemende vraag vanuit de markt."

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/2249228). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×