Managed hosting door True

Avance neemt LANscape over

Werving- en selectiebureau Avance Nederland neemt detacheerder LANscape over. LANscape bemiddelt voor ongeveer 90 ict-professionals op het gebied van softwareontwikkeling en netwerkbeheer. Door de overname groeit Avance uit tot een organisatie van ruim 250 gedetacheerde professionals met een omzet van ruim 22 miljoen euro.

Ict-dienstverlener Avance Nederland uit Breukelen neemt detacheerder LANscape uit Bodegraven over. De overeenkomst gaat met terugwerkende kracht per 1 januari 2008 in. Avance wil met de overname de positie als ict-dienstverlener op het gebied van detachering en netwerkbeheer verder uitbouwen.

LANscape heeft een bestand van ongeveer 90 ict-professionals. Door de overname groeit Avance Nederland tot een organisatie van ruim 250 gedetacheerde professionals met een omzet van ruim 22 miljoen euro.


Schaalvergroting

LANscape, opgericht in 1999, levert op detacheringbasis ict-specialisten op het gebied van ict-beheer en softwareontwikkelingen. Ron Stomp, algemeen-directeur van Avance Nederland: "Ook in tijden van personele schaarste verwachten onze opdrachtgevers dat wij binnen enkele dagen de gewenste ict-expert kunnen leveren. Met de overname van LANscape geven we invulling aan de beoogde schaalvergroting en spelen we in op de toenemende behoefte aan één aanspreekpunt met een volledig aanbod van personele ict-diensten."

De directie van LANscape laat weten dat het bedrijf door de overname toegang heeft tot een groter aantal klanten en dat de bedrijfsculturen van beide organisaties goed op elkaar aansluiten. De directie van LANscape zal de dagelijkse leiding voortzetten.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Goed gedaan Ron ! :)

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-04-28T14:44:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.