Cognizant richt zich op media-industrie

Cognizant, dienstverlener in it en business process outsourcing (bpo), heeft Strategic Vision Consulting (SVC) overgenomen. SVC is een consultancybureau dat zich richt op management en technologie in de media- en entertainmentindustrie. Het bureau heeft ruim zestig medewerkers.

Dienstverlener Cognizant heeft SVC overgenomen, een bureau dat zich richt op consulting en systeemimplementaties voor vooraanstaande media- en entertainmentbedrijven. Hieronder vallen onder andere tv-maatschappijen, grote studio's, productiemaatschappijen en producenten van interactieve media. SVC heeft ervaring met dienstverlening op het gebied van technologie, strategie, planning en programma- en projectmanagement.

Francisco D'Souza, president en chief executive officer bij Cognizant: "De overname vergroot onze mogelijkheden als consultant in de media- en entertainmentindustrie. Wij kunnen deze bedrijven nu beter ondersteunen bij het benutten van kansen die ontstaan door de digitale transformatie in de industrie. Met de contacten van SVC en het Global Delivery Model van Cognizant positioneren we ons als vooraanstaande dienstverlener binnen de snelgroeiende media- en entertainmentindustrie."

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-06-26T14:05:00.000Z Niels Lipmann
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.