Protinus IT behaalt twee ISO-certificaten

In een paar maanden heeft Protinus IT zowel het ISO 9001-certificaat als het ISO 14001-certificaat behaald. De it-dienstverlener uit Houten laat met de ISO 9001-certificering zien dat het op een georganiseerde manier omgaat met kwaliteitsmanagement binnen de organisatie. Het ISO 14001-keurmerk geeft aan dat Protinus over een milieumanagementsysteem beschikt en dat het voldoet aan wet- en regelgeving en het beheersing van milieurisico's. Riskmanagement-expert Det Norske Veritas (DNV) voerde de ISO-audits uit.

Volgens Marcel Nulden, algemeen directeur bij Protinus IT, beschikte het bedrijf bij de start al over een goed geborgd en beschreven managementsysteem. 'Toch vonden wij het noodzakelijk om ons systeem extern te laten toetsen en certificeren. Dat maakt dat het nog beter wordt en blijft. DNV GL heeft ons geauditeerd en toen we de auditeurs vroegen om een rapportcijfer, dat hiervoor natuurlijk niet bestaat, gaven ze ons een ‘negen’. Dat is iets om trots op te zijn en laat zien dat we op de goede weg zijn.'

Protinus IT is een jong bedrijf uit Houten, opgericht in 2010, dat sourcingsdiensten aanbiedt bij ict-inkooptrajecten. De ict-makelaar haalde sindsdien al aansprekende opdrachten binnen bij de rijksoverheid (Easi2010-aanbesteding van het cluster Accessoires), Syntrophos (ict-samenwerkingsverband van de gemeenten Spijkenisse, Bernisse, Brielle en Westvoorne) en Europol.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-04-30T11:03:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.