Neways besteedt ICT deels uit aan Valid

Neways heeft het beheer en de ondersteuning van zijn ict-infrastructuur uitbesteed aan Valid. Drie it-medewerkers stappen over naar de ict-dienstverlener uit Eindhoven. De aan de beurs genoteerde elektronicaproducent verwacht na de uitbesteding er een betere ict-dienstverlening voor terug te krijgen, met name door standaardisatie.

Naast het infrastructuurbeheer levert Valid ondersteuning aan eindgebruikers. De servicedesk van Valid is het eerstelijns-aanspreekpunt voor de duizend medewerkers van Neways in Nederland. Dit single point of contact speelt tevens een coördinerende rol richting een aantal ict-partners van Neways. De dienstverlening van Valid heeft betrekking op de kantoorautomatisering. De productie-automatisering en enterprise resource planning (erp)-software houdt Neways in eigen huis.

Belangrijk voor Neways is dat de it-partner thuis is in de productie-industrie. Valid heeft klanten in de productie- en procesindustrie. De transitie van de eerste fase is medio mei afgerond. Die fase omvat de Nederlandse vestigingen; daarna volgen de buitenlandse vestigingen. Neways heeft twaalf werkmaatschappijen, gevestigd in Nederland, Duitsland, Oost-Europa en China.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-06-13T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.