Managed hosting door True

EPZ legt standaard-it neer bij Atos Origin

Dit artikel delen:

EPZ, de kern- en kolencentrale in Borssele, heeft zijn algemene it-voorzieningen uitbesteed aan Atos Origin. Het contract heeft een looptijd van drie jaar met een optie op twee maal een verlenging van een jaar.

Atos Origin heeft opdracht gekregen de kosten van de standaard it-operaties te verlagen en tegelijkertijd een hogere kwaliteit van diensten aan - interne - klanten te bieden. De order is via een Europese aanbesteding binnengehaald. Tot voor kort maakte EPZ gebruik van diensten van diverse leveranciers voor de it-infrastructuur, de helpdesk, de werkplekken en het applicatiebeheer. EPZ denkt nu een betere en goedkopere dienstverlening te kunnen krijgen door alles bij één leverancier onder te brengen. De keuze viel op Atos Origin vanwege de ervaring van de automatiseerder in de nutsmarkt en de aanwezigheid in Zeeland. Het bedrijf sleepte vorig jaar het Zeeuwse nutsbedrijf Delta binnen als klant.

EPZ levert energie met behulp van een kerncentrale en een kolencentrale op basis van kolen en biomassa. In totaal levert EPZ zes procent van de elektrische energieproductie in Nederland.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Atos Origin IT inzake CWInet is ronduit knullig en dat voor 20 miljoen euro voor periode van 3 jaar.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.