Managed hosting door True

Inzendtermijn Computable Kerstpuzzel verlengd

Dit artikel delen:

De termijn om het antwoord in te sturen van de Computable Kerstpuzzel 2007 is verlengd tot en met 16 januari aanstaande. Let op: puzzelaars die tot en met 27 december 2007 hun oplossing hebben ingestuurd, moeten dit opnieuw doen! Door een computerfout zijn deze oplossingen niet verwerkt.

De Computable Kerstpuzzel 2007, waarbij prachtige prijzen zijn te winnen, staat in het teken van de overheid. In 2007 ging veel aandacht uit naar ict-ontwikkelingen bij publieke instellingen. Vooral over de problemen op rijksniveau werd volop geschreven. Daarnaast bleken lokale overheden hun handen vol te hebben aan het digitaliseren van hun dienstverlening.

De Kerstpuzzel is te vinden op http://www2.computable.nl/kerstpuzzel/. Alle antwoorden zijn terug te vinden met behulp van het computable.nl-archief.  

Let op: helaas zijn door een computerfout de online-inzendingen waarbij op het formulier het e-mailadres is opgegeven, tot en met 27 december 2007 NIET verwerkt. Bent u een van deze puzzelaars: stuur a.u.b. uw antwoord opnieuw in!! Onze excuses hiervoor.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-01-03T11:44:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.