Managed hosting door True

Surffoundation vervangt programmamanager

Dit artikel delen:

Surffoundation benoemt Marc Dupuis tot programmamanager ict en onderzoek. Surffoundation maakt deel uit van ict-dienstverlener Surf, waarin universiteiten, hogescholen en onderzoeksinstellingen samenwerken. Het platform ict en onderzoek richt zich op vernieuwing in de communicatie over onderzoeksresultaten, gebruikmakend van de ict.

Samen met het hoger onderwijs en onderzoek werkt het platform ict en onderzoek onder meer aan een infrastructuur voor onderzoeksinformatiesystemen en online samenwerkingsomgevingen voor onderzoekers.

Marc Dupuis volgt Marjan Vernooy-Gerritsen op, die zich zal gaan concentreren op inhoudelijke werkzaamheden in het lopende Surfshare-programma.  Dupuis was de afgelopen acht jaar programmamanager ict en e-learning bij de Universiteit Leiden. Voor die tijd was hij onder meer directeur van het ict-centrum en het talenlaboratorium van de letterenfaculteit bij dezelfde universiteit en projectmanager bij de Rijksuniversiteit Groningen. In mei start de inwerkperiode van Marc Dupuis en per 1 juli stapt hij volledig over naar zijn nieuwe functie.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Vacatures bij Surf

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-05-06T11:38:00.000Z Jolein de Rooij
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.