Zuid-Holland gunt Centric levering hardware

Dit artikel delen:

Provincie Zuid-Holland heeft een vierjarige raamovereenkomst met Centric gesloten voor de levering van desktops, laptops en servers van Dell voor 2500 werkplekken. De provincie schreef een Europese aanbesteding uit voor de vervanging, uitbreiding en vernieuwing van zijn werkplekhardware en wilde hiervoor een raamcontract met één leverancier. Na de selectiefase van de aanbestedingsprocedure, bleven vijf leveranciers over. Centric won de opdracht door de beste prijs/kwaliteit-verhouding.

Met het aangaan van de raamovereenkomst zet de provincie de samenwerking met Centric voort. In oktober 2009 won Centric ook een Europese aanbesteding bij de organisatie. Het betrof een opdracht voor de vervanging en het onderhoud van de opslagomgeving van de provincie. Van Centric werd gevraagd om die omgeving uit te breiden naar 265 terabyte, wat dit het grootste storageproject maakte dat de dienstverlener ooit uitvoerde. Centric heeft dit project in november 2010 opgeleverd.

Rotterdam

In de provincie Zuid-Holland wist Centric onlangs ook al een vergelijkbare klus in de wacht te slepen. De dienstverlener mag de komende vier jaar de desktops, laptops, workstations, thin clients en beeldschermen aan de gemeente Rotterdam leveren, alsook de servers en storage, inclusief het onderhoud.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2011-02-11T12:44:00.000Z Sander Hulsman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.