Centric neemt belang in bi-specialist VyZyr

Dit artikel delen:

It-dienstverlener Centric heeft een belang van 20 procent genomen in business intelligence (bi)-specialist VyZyr uit Kerkrade. Beide organisaties willen zo het gebruik van de managementtool van VyZyr stimuleren binnen de gemeentelijke en waterschapsbelastingen.

VyZyr is een tool voor managementinformatie die belastingkantoren en gemeenten inzicht geven in hun primaire belastingproces en de resultaten daarvan. De tool is overigens ook inzetbaar binnen andere gemeentelijke domeinen.

Volgens algemeen directeur Karim Henkens van Centric biedt 'VyZyr uitstekende standaardoverzichten gebaseerd op data uit onze belastingsystemen. In 2017 heeft een aantal grote organisaties VyZyr in gebruik genomen. Deze klanten van Centric zijn gebaat bij continuïteit in de samenwerking tussen Centric en VyZyr. Daarom hebben wij besloten een belang te nemen in VyZyr.'

Harold Vanhommerig, directeur van VyZyr: “Ik ben erg blij met deze samenwerking en het onderlinge vertrouwen. Klanten worden graag ontzorgd en kant-en-klare inzichten met tijdige, juiste en volledige informatie horen daarbij. Dat is wat VyZyr levert en wat we in samenwerking met Centric verder gaan uitbouwen. De tool is ook inzetbaar binnen andere gemeentelijke domeinen.”

VyZyr is in 1999 ontstaan uit VIA Consultancy; Vanhommerig is eigenaar/directeur.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-01-04T11:55:00.000Z Rik Sanders
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.