Blauwborg verandert naam in Octobox

Dit artikel delen:

Blauwborg, de in Bodegraven gevestigde leverancier van het intelligente Octobox-softwareplatform, heeft de bedrijfsnaam veranderd in Octobox Nederland. Het bedrijf, dat twee jaar geleden de gelijknamige software-oplossing implementeerde bij organisaties als Dienst Uitvoering Onderwijs en gemeenten Utrecht en Den Haag, is naar eigen zeggen toe aan een volgende stap.

Het Octobox-softwareplatform leest gemeenschappelijke e-mailboxen uit en analyseert inkomende e-mailberichten inclusief bijlagen om vervolgens op basis van de resultaten bewerkingen automatisch uit te voeren, zoals het converteren naar een pfd of het versturen van een ontvangstbevestiging naar de verzender.

De komende tijd richt Octobox zich op het creëren van oplossingen voor het automatisch verwerken van grote hoeveelheden, veelal ongestructureerde, informatie bij zowel overheidsinstanties als andere marktsegmenten. Ook gaat het bedrijf op zoek naar partners die hun positie op de Nederlandse markt kunnen versterken.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2018-08-07T12:50:00.000Z Zamire Willems
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.