SIM voegt zich bij de Conxillium-groep

Dit artikel delen:
Deal handen schudden overname

De Conxillium-groep neemt SIM over. De automatiseerder voor de lokale overheid uit Rotterdam blijft wel als bedrijf en merk zelfstandig opereren. Het idee achter de overname is dat beide entiteiten kennis gaan delen over elkaars specifieke activiteiten om zo overheidsklanten beter te ondersteunen. Ook kan SIM gebruikmaken van ondersteunende diensten zoals it-beveiliging, boekhouding en personeelszaken die bij Conxillium op groepsniveau zijn geregeld.

Bij SIM werken circa zeventig man. Het bedrijf levert software voor de e-dienstverlening van overheden.

Door de overname treedt Frank de Goede (SIM) toe tot de directie van Conxillium in de functie van algemeen directeur, waarmee hij verantwoordelijk is voor de dagelijkse leiding. Gerton Lusink richt zich op de meerjarenstrategie van de groep en Daniël Tuit blijft algemeen financieel directeur van de organisatie.

Andere Conxillium-bedrijven zijn Beheervisie, Dataquint, Geotax, I-Real, JCC Software, Pharox en Procura. Er werken in totaal ruim tweehonderdvijftig man bij de Conxillium-groep.

Het Leidense Conxillium is in Nederland actief voor gemeenten, waterschappen, provincies, intergemeentelijke samenwerkingsverbanden op het gebied van sociale diensten, belasting en de omgeving. Ook is de onderneming actief op de Belgische markt met zo'n honderd overheden als klant.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2019-02-06T11:55:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.