NBL blij met actieprogramma kabinet

Dit artikel delen:

Nederland BreedbandLand (NBL) is uiterst positief over het actieprogramma Maatschappelijke Sectoren & ICT van het kabinet. Dat laat het in een schrijven weten.

Het NBL is blij dat het kabinet met het actieprogramma laat zien dat de verantwoordelijkheid voor de stimulering van breedbandige ict-toepassingen een publiek-private verantwoordelijkheid is die niet alleen bij het ministerie van Economische Zaken ligt.

 

Door een samenhangende regie die door meerdere ministeries wordt gedragen, kunnen knelpunten in maatschappelijke sectoren effectief worden doorbroken.

 

Het NBL wil innovatie versnellen in maatschappelijke en economische sectoren door gebruik te maken van de mogelijkheden die breedband nu en op korte termijn biedt. Door koppeling of verbreding van deze innovatieve projecten vindt opschaling plaats naar nationale ketens. Hierdoor wil het NBL vraag en aanbod dichter bij elkaar brengen. Het actieprogramma sluit daar mooi op aan, vindt Nederland BreedbandLand.

 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2005-10-05T10:35:00.000Z Kim Loohuis
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.