Product: Juniper Security Threat Response Manager

Dit artikel delen:

Netwerkleverancier Juniper Networks introduceert de Juniper Networks Security Threat Response Manager-oplossing (STRM). Dit apparaat biedt it-beheerders de mogelijkheid bedreigingen vast te leggen en te voldoen aan compliance-eisen. Het apparaat beschikt over ingebouwde intelligentie voor het detecteren van intern misbruik en externe bedreigingen op basis van gedragsanalyse.

De Security Threat Response Manager van Juniper Networks biedt compliance management, log management en threat management voor de bewaking en beveiliging van het netwerk. Het apparaat beschikt over ingebouwde intelligentie voor het detecteren van intern misbruik en externe bedreigingen op basis van gedragsanalyse. De it-beheerder kan hiermee bedreigingen en overtredingen van beleidsregels snel opsporen.

De apparatuur wordt geleverd in twee versies:
STRM 500 - Dit apparaat is bedoeld voor MKB-bedrijven en afdelingen van grotere ondernemingen, waar geen uitbreiding naar hogere verwerkingssnelheden worden verwacht. Ingebouwd zijn twee harde schijven van 500 GB in RAID 1-opstelling.
STRM 2500 - Dit apparaat is bedoeld voor middelgrote tot grote ondernemingen. Het kan events zelfstandig verzamelen, opslaan, analyseren en rapportages leveren. Ingebouwd zijn zes harde schijven van 250 GB in RAID 5-opstelling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-12T12:18:00.000Z Johannes van Bentum
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.