Managed hosting door True

Axis levert 3200 netwerkcamera's aan Noorse Spoorwegen

Dit artikel delen:

Axis Communications, leverancier van netwerkvideoproducten gaat bij de Noorse spoorwegmaatschappij (SNB) 3200 netwerkcamera's installeren. Met de camera's wil de spoorwegmaatschappij de veiligheid voor medewerkers en passagiers verbeteren.

Axis Communications, leverancier van netwerkvideoproducten levert 3200 netwerkcamera's aan de Noorse spoorwegen. Het gaat om 209FD-R en AXIS 211 netwerkcamera's. De installatie van de camera's vindt plaats tussen 2008 en 2010 en moet zorgen voor meer veiligheid van passagiers en werknemers.

De AXIS 209 FD-R netwerkcamera is specifiek ontworpen voor de transportsector. De camera wordt mede door het kleine formaat (4 centimeter) gebruikt voor observatie in treinwagons en is bestand tegen trillingen, vochtigheid, stof en temperatuurschommelingen in bussen en treinen. De AXIS 211 camera wordt gebruikt voor controle aan de voor- en achterkant van de trein en is voorzien van een dag- en nachtfunctie.

Magnus Ekerot, Country Manager voor Nederland, Duitsland, Oostenrijk en Zwitserland: "De laatste jaren merken we een stijgende interesse voor netwerkvideo-oplossingen in de transportsector."
Axis installeerde eerder camera's in bussen in het Zweedse Stockholm, treinen in het Zwitserse Zurich en metro's in de Russische hoofdstad Moskou.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2008-03-25T17:54:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.