HP koopt software-ontwikkelaar Trulogica

Dit artikel delen:

HP neemt Trulogica, leverancier van software voor identiteitsbeheer, over. Details over de overeenkomst werden niet bekend gemaakt.

Trulogica levert software voor het automatiseren van gebruikersrechten voor heterogene softwareomgevingen volgens vooraf opgestelde regels en processen. Wanneer de overname afgerond is zal HP de producten van Trulogica integreren in HP OpenView Select Access software om zodoende een compleet pakket voor identiteitsbeheer te bieden.
 
Het toegangsbeheer voor eindgebruikers wordt in de meeste gevallen handmatig door de it-afdeling binnen bedrijven uitgevoerd. Volgens HP kan dit proces met de software van Trulogica aanzienlijk versneld worden.
 
De overname van Trulogica is de meest recente in een serie overnames van leveranciers van beheersoftware. In februari maakte HP plannen bekend om Novadigm en Consera Software over te nemen. In 2003 kocht HP al Persist Technologies voor het beheer van de informatielevenscyclus, Talking Blocks voor het beheer van webdiensten en Baltimore Technologies voor identiteitsbeheer.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-15T00:00:00.000Z Redactie Computable/CRN
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.