Betrusted en Ubidco bereiken akkoord over Ubizen

Dit artikel delen:

Ubidco en Betrusted zijn op de buitengewone aandeelhoudersvergadering van Ubizen tot een akkoord gekomen over de toekomst van de netwerkbeveiliger. De twee willen samen een kapitaalverhoging van 2 miljoen euro doorvoeren.

Betrusted en Ubidco stonden tot voor kort nog met getrokken messen tegenover elkaar in de overnamestrijd om de Ubizen-aandelen, maar nu zijn de twee rivalen blijkbaar toch tot een akkoord gekomen. Op de buitengewone aandeelhoudersvergadering (BAV) is beslist een kapitaalverhoging door te voeren van 2 miljoen euro. Daardoor krijgt Betrusted 44,01 procent en Ubidco 34,7 procent van de Ubizen-aandelen in handen.
 
Op de bijeenkomst werd ook het vrijwillige vertrek aangekondigd van drie bestuursleden, te weten Jean-Paul Coenen, Willy Lenaers en Robert Ceuppens, die de vroegere referentie-aandeelhouders Concentra en Cobra vertegenwoordigden. Verder werd beslist om het aantal bestuursmandaten op te trekken van 8 naar 9, en werd een aantal nieuwe leden van de Raad van Bestuur benoemd. Richard Smith en John Garvey vertegenwoordigen Betrusted, en Michael Chalfen en Michael Elias nemen namens Ubidco deel in Ubizens bestuursraad.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2004-03-17T00:00:00.000Z Redactie Computable/Data News
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.