Managed hosting door True

Webroot koopt cloudsecurity-leverancier Prevx

Dit artikel delen:

Webroot, leverancier van internetbeveiligingsoplossingen, neemt aanbieder van cloudbased antimalware-oplossingen Prevx over. Webroot gaat de technologie van Prevx integreren in zijn producten- en dienstenaanbod. Een overnamebedrag is niet bekendgemaakt.

Prevx, opgericht in 2001 in Derby (Groot-Brittannë), levert producten voor de bescherming van pc's, bedrijfsnetwerken en mobiele apparaten tegen de meeste actuele malware-bedreigingen, inclusief zero-day exploits. Prevx maakt gebruik van real-time cloud-technologie om schadelijke bestanden of processen te detecteren.

BrightCloud

Met de overname van Email Systems drie jaar geleden en de acquisitie van BrightCloud, experts op het gebied van website-classificatie, eerder dit jaar, heeft Webroot zijn cloudsecurity-portfolio verder versterkt. De BrightCloud-technologie integreert goed met Prevx SafeOnline. Dit product wordt in meer dan twintig financiële organisaties wereldwijd gebruikt in de strijd tegen het stelen van informatie. Webroot is met Prevx beter in staat bescherming te bieden voor transacties en online bankieren, sociale netwerken en e-commerce.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2010-11-01T15:27:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.