Marcel Hartgerink stapt in Saasforce Nederland

Dit artikel delen:

Marcel Hartgerink is de nieuwe algemeen directeur van Saasforce Nederland, een distributeur van beveiligingsproducten op basis van software as a service (SaaS). Hij stapt ook in als grootaandeelhouder van de Nederlandse BV. Het door hem ingebrachte extra kapitaal wordt aangewend om de Nederlandse markt voor deze cloudproducten verder te ontwikkelen. Het kantoor van Saasforce in Nederland verhuist van Noordhoek bij Breda naar Hengelo.

Saasforce is oorspronkelijk Belgisch en is sinds 2009 vanuit Edegem actief als distributeur van beveiligingssoftware aan wederverkopers. Het betreft onder andere producten van McAfee. Het bedrijf, onder aanvoering van Yves Pauwels, startte in Noordhoek een Nederlands kantoor. Om de markt in Nederland beter te kunnen bewerken is Marcel Hartgerink aangetrokken als directeur/investeerder. Pauwels blijft grootaandeelhouder/directeur van Saasforce Bvba in België.

Ervaring

Hartgerink heeft het kantoor verplaatst van Noordhoek naar Hengelo. Hij zal zich de komende tijd concentreren op het verbeteren en uitbreiden van de clouddienstverlening aan wederverkopers. De nieuwe directeur kan buigen op een lange staat van dienst in reseller- en distributiemarkt op het gebied van ict-beveiliging. Hartgerink was in de beginjaren 2000 verantwoordelijk voor de beheerdiensten bij 4Sure.IT/NOXS, later opgegaan in Westcon Security. In 2005 startte hij met de distributie van de producten van Wibu-Systems voor de licentiëring en beveiliging van software. Ook is hij betrokken bij Identiware, een aanbieder van tokens en veilige opslag van data op harddisks en flash memory sticks.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2012-02-15T10:00:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.