Sophos koopt Cyberoam om netwerksecurity

Dit artikel delen:
Overname

Sophos neemt voor een onbekend bedrag Cyberoam Technologies over. Dit is een internationale aanbieder van netwerkbeveiligingsproducten. Door de overname wordt het portfolio van Sophos verbreed en verdiept, door Cyberoam’s unified threat management (utm), next-generation firewall en expertise op het gebied van netwerkbeveiliging te bundelen met de producten van Sophos op het gebied van utm en draadloze beveiliging.

De overname versterkt Sophos’ positie in de netwerksecurity. Dit segment is door Sophos als strategisch betiteld en daarom is er actief gezocht naar versterking van het portfolio. Sophos levert nu beveiligingsproducten op het gebied van endpoint, mobiel, encryptie en databeveiliging, e-mail, web, server en netwerk aan kleine en middelgrote organisaties. Sophos en Cyberoam beschikken gezamenlijk over meer dan 2200 medewerkers. Zeshonderd daarban richten zich op netwerksecurity, waarvan 350 in onderzoek en ontwikkeling.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-02-11T10:11:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.