Stel je securityvraag en win een Dell Venue 11 Pro 7000

‘De cloud maakt beveiliging juist mistig’

Dit artikel delen:
Cloudsecurity

De cloud is niet meer weg te denken uit het hedendaagse ict-landschap. Toch biedt de cloud op securityvlak veel onzekerheden. Want hoe weet je dat het veilig is en welke garanties heb je? Daarnaast blijft er discussie over de locatie van de data. Computable en ict-leverancier Dell ontvangen hierover graag vragen van lezers.

Hoe controleer je of de service level agreement naar behoren wordt nageleefd? Wie is er eigenlijk eigenaar van jouw data? En ben jij de enige die erbij kan komen? Onder welke wet val je eigenlijk als je met een cloudleverancier gaat samenwerken? Allemaal vragen waarmee organisaties op dit moment worstelen. Er kunnen ook vragen gesteld worden over de balans tussen cloudsecurity en compliancy of zekerheden na de implementatie van cloudsecurity.

Dell en Computable gaan hier proberen achter te komen via een speciale kennissessie via Twitter. Zij roepen lezers van Computable op om op woensdag 14 januari 2015 deel te nemen aan deze sessie en om vragen in te dienen over het onderwerp ‘cloudsecurity’. Vandaag zitten Dell-specialisten Dave Vijzelman, Rene Klomp en Ruud Koster klaar om alle vragen te beantwoorden. Voor de interactieve kennissessie ‘Dell geeft antwoord’ wordt op Twitter de hashtag #DellGeeftAntwoord gebruikt.

Business tablet Venue 11 Pro 7000

Dell en Computable willen met de Twitter-actie zoveel mogelijk relevante securityvragen gaan verzamelen en beantwoorden. Om lezers te stimuleren ook een vraag in te dienen, beloont Dell de eerste vier werkdagen, waarin specifieke securitythema’s behandeld worden, de allerbeste, relevante vraag met de eigen business tablet Venue 11 Pro 7000.

Tot 23.59 uur van die dag komen vragen in aanmerking voor deze business tablet van Dell. In totaal worden er in de week van 12 tot en met 16 januari 2015 dus vier Dell Venue 11 Pro 7000 weggegeven.

Workshop ‘Better Security, Better Business’

Tijdens de laatste dag van de Twitter-week, vrijdag 16 januari 2015, kunnen er vragen worden gesteld die specifiek gaan over bewustwording binnen security. Deze vragen mogen ook al eerder in de week gesteld worden. De beste vraag over security awareness wordt door Dell beloond met de securityworkshop ‘Better Security, Better Business’.

Deze workshop duurt twee uur waarin gecertificeerde Dell-consultants een scan maken van de securitysituatie in de organisatie van de winnaar. Hierbij wordt op een holistische manier gekeken naar de huidige stand van zaken en worden eventuele verbeterpunten op het gebied van security aangedragen. Hierbij ligt de nadruk niet alleen op technologie maar zeer zeker ook op de businessaspecten.

Kansen en pluspunten

De redactie verzamelt alle reacties en gestelde vragen en ontvangt zoveel mogelijk antwoorden van Dell. Deze worden gebundeld en gebruikt om redactionele artikelen over te schrijven. Hierin komen de securitythema’s aan bod en proberen we kansen in security te benoemen en de pluspunten voor organisaties.

Opstellen Twitter-bericht

Bezoekers van Computable.nl kunnen tijdens de Twitter-week van 12 tot en met 16 januari 2015 vragen stellen aan de specialisten van Dell. Dit gaat dus alleen via Twitter. In een Twitter-bericht wordt de volgende informatie vermeld: #DellGeeftAntwoord @DellLuistert. Iedereen kan vragen stellen, Dell reageert in eerste instantie via Twitter terug. Als vervolg kan er met Dell via persoonlijke Twitter-berichten en e-mail contact onderhouden worden.Wanneer iemand dieper op de materie in wil gaan, dan moet Dell op Twitter worden gevolgd (@DellLuistert).

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Reacties

Hoe weet ik of Ziggo mail Dropbox veilig zijn of bijvoorbeeld Apple, Microsoft of Google? Ik ben een gebruiker en geen expert.

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-01-14T08:13:00.000Z Sander Hulsman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.