Korting op ticket Black Hat Sessions

Dit artikel delen:

Voor de dertiende keer wordt op 18 juni 2015 het jaarlijkse it-security evenement Black Hat Sessions door Madison Gurkha georganiseerd. Dit jaar kunnen Computable-lezers en Channelweb-bezoekers 10 procent korting krijgen op een toegangskaart voor dit congres.

Dit jaar is het thema van de Black Hat Sessions ‘Hoe veilig is (IT in) Nederland?’. Deze vraag heeft te maken met het feit dat de samenleving en economie kwetsbaar zijn door de toenemende afhankelijkheid van ict. In een gevarieerd dagprogramma wordt onder andere aandacht besteed aan de vitale Nederlandse infrastructuur, DDoS-aanvallen, SCADA/ICS-systemen, Top-level domains, SIEM, secure smart grids en SAP security.

Tijdens het evenement vinden onder meer twee keynote sessies plaats. De eerste keynote zal worden verzorgd door Eric Luiijf, principal security consultant bij het TNO. Hij ondersteunt de Nederlandse overheid en private partijen op de gebieden Cyber Operations en Bescherming Vitale (Informatie) Infrastructuren. De tweede keynote wordt verzorgd door Hans de Vries. Hij gaat vanuit zijn rol als hoofd van het Nationaal Cyber Security Centrum (NCSC) in op de actuele dreigingen in het digitale domein en de door het NCSC geïnitieerde projecten, zoals het Nationaal Detectie en Response Netwerk, om de digitale weerbaarheid verder te verhogen.

Programma Black Hat Sessions 18 juni 2015

Verder is het dagprogramma gevuld met verschillende andere sprekers, een informatiemarkt en een workshop ‘Hands-on Hacking’, waarbij security consultants van Madison Gurkha uitleggen hoe een XSS-kwetsbaarheid kan worden gebruikt om domain admin-rechten te krijgen. Het volledige programma is te zien in de afbeelding hiernaast en op de website van het evenement.

Met korting naar Black Hat Sessions

De kosten voor deelname aan de Black Hat Sessions bedragen 265 euro excl. btw per persoon. Documentatie, lunch en koffie zijn inbegrepen. Voor lezers van Computable en Channelweb geldt een korting van 10 procent. Zo betaal je dus 238,50 euro excl. btw per persoon. Via het inschrijfformulier kan de kortingscode geY4qAfX worden opgeven en de korting wordt direct verrekend.

Kom je met meerdere personen naar de Black Hat Sessions? Let dan op de extra groepskortingen die al gelden bij een aanmelding vanaf vijf personen.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2015-04-30T16:29:00.000Z Birgit Bunt
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.