Vincent Zeebregts country manager Fortinet

Dit artikel delen:

Securityleverancier Fortinet stelt Vincent Zeebregts aan als country manager voor Nederland. Zeebregts was als channel manager voor de securityleverancier en volgt Theo Schutte op. In zijn nieuwe rol moet hij de groei van het bedrijf realiseren en het Nederlandse team van Fortinet gaan uitbreiden.

Per 1 maart 2016 wordt Vincent Zeebregts aangesteld als country manager Fortinet. In zijn nieuwe rol zal Zeebregts de groei van het bedrijf in Nederland moeten aanjagen en is hij verantwoordelijk voor de uitrol van nieuwe verkoopstrategieën. Zeebregtst geeft daarnaast leiding aan het lokale verkoopteam en blijft actief in het partnerkanaal.

Voor zijn functie als manager channels bij Fortinet was Zeebregts manager solutions & business development bij Imtech ICT en McAfee. Volgens Zeebregts geeft de groei van het aantal Nederlandse Fortinet-klanten aan dat de oplossingen goed aansluiten op de steeds grotere vraagstukken rond beveiliging. ‘Mijn voorganger heeft een solide fundament gelegd voor onze groeistrategie. Samen met mijn groeiende team bouw ik daarop voort. Ik kijk met enthousiasme uit naar de nieuwe fase en zal me volledig inzetten om onze betrokkenheid bij onze klanten zichtbaarder te maken en onze positionering naar een hoger niveau te tillen.’

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-02-25T09:48:00.000Z Annemiek Sprado
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.