Traxion bundelt krachten met Swiss IT Security Group

Dit artikel delen:
Partners handen

Swiss IT Security Group (SITS Group) neemt Traxion Nederland en België over. Met dit partnership zet SITS Group de eerste stap in de Benelux-markt en breidt het zijn managed security services uit met de zogeheten identity centric security services van Traxion.

Traxion is opgericht in 2000 en biedt identiteitsgebaseerde beveiliging aan in Nederland en België. Het bedrijf heeft 130 mensen in dienst. ‘Door het samenvoegen van ons bedrijf met de SITS Group zullen we in staat zijn om de diensten naar onze klanten uit te breiden en onze ambities te realiseren om klanten te ondersteunen en weerbaarder te maken’, zegt Traxion-directeur Evert van den Branden.

Traxion is het eerste lid buiten Duitsland, Zwitserland en Oostenrijk is dat toetreedt tot de SITS Group. Het Zwitserse bedrijf hanteert een ‘buy-and-build’-strategie rond overnames. Sits zegt trouwens al gesprekken met andere bedrijven over overnames te hebben opgestart. De huidige groep heeft meer dan zeshonderd hooggekwalificeerde professionals in dienst.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Uw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met uw persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden
Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2021-03-10T17:57:00.000Z Frederic Petitjean
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.