Zeg niet F-Secure Business, maar WithSecure

Dit artikel delen:

De Finse beveiligingsspecialist F-Secure gaat zijn zakelijke divisie herdopen. Die tak, waarvan eerder werd bekendgemaakt dat ze wordt afgesplitst, heet vanaf nu WithSecure.

Het was in februari van dit jaar dat F-Secure bekendmaakte dat het zich zou opsplitsen in een zakelijke divisie en een tak die zich meer met consumentenproducten zou gaan bezighouden. Door zich te specialiseren wil het bedrijven beide markten de beste bescherming aanbieden. 

De naam WithSecure, zoals de zakelijke tak vanaf nu heet, slaat op de overtuiging dat het beter is om samen cyberuitdagingen aan te gaan dan alles alleen te doen. ‘Uiteindelijk zorgt complexiteit voor problemen op het gebied van informatiebeveiliging. Het is ons doel dat niemand die zijn vertrouwen stelt in WithSecure een ernstig verlies lijdt als gevolg van een cyberaanval of misdaad. Onze naam is onze belofte’, zegt ceo Juhani Hintikka.. ,

De officiële splitsing van het bedrijf gaat in op 30 juni, onder voorbehoud van de goedkeuring van een buitengewone algemene vergadering in mei. De consumententak behoudt de naam F-Secure en blijft beursgenoteerd op de Nasdaq Helsinki. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2022-03-22T10:38:00.000Z Frederic Petitjean


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.