Chocoladefabrikant Barry Callebaut kiest Descartes

Barry Callebaut verbetert wereldwijd transportmanagement met Descartes

Chocoladefabrikant Barry Callebaut Group kiest voor de cloudgebaseerde transportmanagementoplossing van Descartes Systems Group. Hiermee wil de producent van hoogwaardige chocolade- en cacaoproducten zijn wereldwijde logistieke processen beter kunnen ondersteunen. Het bedrijf heeft zijn hoofdkantoor in Zwitserland.

Met de transportmanagementoplossing van Descartes wil Barry Callebaut de processen in de gehele logistieke keten automatiseren en effectiever beheren. Met het op een netwerk gebaseerde, modulaire platform kunnen inkoop- en verkooporderdata worden geconverteerd in transportopdrachten, vervoerscontracten worden beheerd en vervoersplannen worden geoptimaliseerd en uitgevoerd.

Daarnaast gebruikt Barry Callebaut de oplossing om contact te houden met handelspartners, overzicht te behouden over verzendingen en voorraden, vrachtrekeningen te controleren en de leveranciers- en vervoerdersprestaties te beheren.

Verschepen

'Barry Callebaut heeft 52 fabrieken verdeeld over vier continenten, en bedient klanten in meer dan honderd landen. We hebben behoefte aan een transportmanagementoplossing om bestaande handmatige processen te automatiseren, zodat we efficiënter te werk kunnen gaan en beter inzicht hebben in de duizenden containers die we jaarlijks verschepen', zegt Martin Kaeshammer, hoofd planning bij de chocoladeverwerker.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2016-08-08T09:52:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.