Boltrics levert wms-syteem aan Frigomundo Coldstore

Oplossing Nekovri Dynamics communiceert via electronic data interchange (edi)

Het in Ede gevestigde Boltrics, specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners en voor de koel- en vriesbranche, levert zijn warehouse management systeem (wms)-oplossing aan Frigomundo Colstore in Zoeterwoude.

‘Terwijl we gebruikmaken van de standaard brancheoplossing voor koel- en vrieslogistiek behouden we tegelijkertijd de flexibiliteit om de aanpassingen in de configuratie door de eigen it-afdeling uit te laten voeren’, aldus de vriesspecialist.

Real time informatie delen

Belangrijk onderdeel van het nieuwe wms is de communicatie via edi (electronic data interchange). Hierdoor kan Frigomundo berichten vanuit opdrachtgevers direct inlezen in het wms en deze informatie realtime delen via webservices.

Ralph Soetens, operatiemanager bij Frigomundo Coldstore: 'Met de brancheoplossing houden we controle wat betreft de inrichting van onze processen, zo kunnen we eenvoudig zelf klanten, diensten, artikelen, locaties en procesflows aanmaken, zonder tussenkomst van Boltrics. Tegelijkertijd hebben we door de samenwerking met Boltrics toegang tot de nieuwste functionaliteiten die continu worden toegevoegd en werken we altijd met de nieuwste versie van Microsoft Dynamics en dus de laatste technologie.’

Frigomundo Coldstore is een logistiek centrum voor bevroren, gekoelde en ongeconditioneerde goederen. Het bedrijf s onderdeel van Zandbergen World’s Finest Meat. De onderneming is gevestigd in Zoeterwoude.

Boltrics, gevestigd in Ede, is specialist op het gebied van Microsoft Dynamics voor logistiek dienstverleners en voor de koel- en vriesbranche. Daarvoor heeft Boltrics de producten 3PL Dynamics, Nekovri Dynamics en BVBVK Dynamics ontwikkeld.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Nieuwsbrief

Wil je dagelijks op de hoogte gehouden worden van het laatste ict-nieuws, trends en ontwikkelingen? Abonneer je dan op onze gratis nieuwsbrief.

Vul een geldig e-mailadres in

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-08-18T11:05:00.000Z Christel Dieleman


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.