Managed hosting door True

Keadyn steekt vier ton in betaal-app Daalder

 

De Rotterdamse venture capitalist Keadyn heeft via een investeringsronde vier ton opgehaald voor de Amsterdamse start-up Daalder. Dat jonge bedrijf biedt een betaalplatform met een mobiele app waarmee mensen met een smartphone kunnen afrekenen. Naast deze investeringsronde van Keadyn kocht Vince Blondeel zich in als partner en de nieuwe commercieel directeur van Daalder.

De app fungeert als een elektronische portemonnee waarop digitale euro's gestort kunnen worden. Betalingen aan winkeliers en horeca-ondernemers die op Daalder zijn aangesloten, kunnen vervolgens worden gedaan buiten het bancaire verkeer om. Daardoor zijn de transactiekosten voor ondernemers veel lager en kunnen ze ook direct over het geld beschikken zonder dat ze eerst op de betalingsverwerking bij een bank moeten wachten.

Daalder is in 2013 opgericht door Renz Millenaar, Romke de Vries en Reinhard Spronk. Met de investering van Keadyn wil het bedrijf zijn e-betaalplatform beter bekend maken bij het Nederlandse publiek.

Keadyn investeerde afgelopen mei ook al in het mobiele marketingplatform Notificare en in februari in het internetbureau Mangrove.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5609003). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×