Managed hosting door True

Veertig start-ups speeddaten met co-founders

 

Meet Your Co-founder 2016

Het Meet Your Co-founder-evenement van UtrechtInc en Computable op 15 april trok dit jaar ruim veertig start-ups aan. Met een eigen stand in de skybar van het Beatrixgebouw in Utrecht konden de startende ondernemers speeddaten met developers, investeerders, marketeers of andere ondernemers. Dit met het doel om het ondernemersteam uit te breiden.

Het netwerkevenement Meet Your Co-founder is georganiseerd door start-up incubator UtrechtInc en ict-vaktitel Computable. Tijdens deze derde editie waren er ongeveer 85 deelnemers aanwezig in de skybar op de zesde verdieping van het Utrechtse Beatrixgebouw. De ruim veertig start-ups kregen een eigen stand: aan de bar, onder een basket of tussen de Campus Party-tenten. In vijf speeddate-rondes van een kwartier konden de co-founders langs deze stands lopen en een gesprek aangaan.

Deelnemende start-ups waren onder meer urenverantwoordingtool eHour, FoodTech (transparantie over vleesproducten), het Poeppaleis (online platform om taboe op poepen te doorbreken) en Q Improve, die de brug legt tussen bestuur en de werkvloer. Lees in het achtergrondverhaal ‘Start-up zoekt co-founder vanaf zeepkist’ hoe deze avond is verlopen.

Start-up van het jaar

Voorafgaand aan het evenement vonden de pitches voor de Computable Award: Beste Nederlandse start-up van het jaar plaats. Twintig start-ups streden voor een nominatie, die is weggelegd voor in totaal tien start-ups.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/5742045). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer overLees ook


 
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×