Managed hosting door True

Value Creation Capital investeert in Scalys

 

fintech

Investeringsmaatschappij Value Creation Capital (VCC) uit Bilthoven investeert een niet gespecificeerd bedrag in Scalys uit Hengelo. Die startup ontwikkelt high performance elektronica-modules. Met de investering wil het de dienstverlening uitbreiden en de marktpositie versterken.

Scalys, opgericht in 2016 door ict-leverancier Sintecs, ontwikkelt, produceert en verkoopt zogenaamde high performance elektronica-modules. Deze modules met een grote rekencapaciteit worden ontwikkeld op basis van NXP-technologie en zijn gericht op applicaties voor internet of things, autonoom rijden, supercomputers, big data en security.

Value Creation Capital investeert vanuit haar TechNano Fund in de startup. Dat fonds is goed voor acht miljoen euro. Investeringen variëren tussen de tweehonderdduizend euro en 1,5 miljoen euro per bedrijf. De partijen maken niet bekend hoe groot de investering in Scalys is. Het Hengelose bedrijf stelt de investering te gebruiken om sneller te groeien.

Value Creation Capital

Value Creation Capital (VCC), opgericht in 2005, uit Bilthoven investeert in it-bedrijven op het gebied vahigh tech (via TechNano Fund), cybersecurity (via Security of Things Fund), bedrijfssoftware, data-intelligentie en beheersdiensten.

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6060423). © Jaarbeurs IT Media.

?


Lees meer over


 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt
Vacatures

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×