Managed hosting door True

Zoekmachine Skepp ontvangt twee miljoen euro

Dit artikel delen:
Nieuw kantoor

Skepp, een zoekmachine voor kantoorruimtes, ontvangt twee miljoen euro aan groeikapitaal van een informele investeerder. Het bedrijf, met kantoren in Albergen en Amsterdam, gebruikt dit geld om een nieuw kantoor-inrichtingsconcept op de markt te brengen. Dit wordt geïntroduceerd in Nederland, België en Duitsland.

Skepp, opgericht eind 2013, brengt huurders en verhuurders van kantoorruimte samen op een online platform. Het bedrijf is van oorsprong gefocust op Nederland, maar heeft onlangs zijn activiteiten uitgebreid naar buurlanden België en Duitsland.

Om sneller te groeien, brengt het een nieuwe concept, met de naam officeplanner, op de markt. Dat is een inrichtingsconcept van de beschikbare kantoorruimte, gericht op vier zones: connect, conference, cowork & concentrate.

Om het kantoor-inrichtingsconcept in Nederland, België en Duitsland, te introduceren, ontvangt Skepp twee miljoen euro van een zogenaamde ‘informal investor’. Dat zijn investeerders die eigen vermogen in een bedrijf steken.

Skepp heeft inmiddels 25 man in dienst. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Lees verder


Jouw reactie

LET OP: U bent niet ingelogd. U kunt als gast reageren maar dan wordt uw reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om uw reactie direct geplaatst te krijgen moet u eerst rechtsboven inloggen of u registreren

Vul uw naam in
Vult u een geldig e-mailadres in
Vult u een reactie in
Jaarbeurs b.v. gaat zorgvuldig en veilig om met je persoonsgegevens. Meer informatie over hoe we omgaan met je data lees je in het privacybeleid
Als u een reactie wilt plaatsen moet u akkoord gaan met de voorwaarden

Computable NEXT: voor en over tech-startups

Computable NEXT biedt een overzicht van Nederlandse tech-startups en geeft een inkijkje in de bedrijfsontwikkelingen die kenmerkend zijn voor deze jonge ondernemingen.


Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.