Managed hosting door True

Joh. Enschedé neemt startup AntTail over

 

supply chain

Grafisch dienstverlener Koninklijke Joh. Enschedé uit Haarlem neemt AntTail over. Die startup uit Utrecht levert sensoren en bijbehorende cloudoplossingen voor het monitoren van de logistieke in de farmaceutische markt. Via deze overname voegt Joh. Enschedé beveiligingsoplossingen voor de transportsector toe aan zijn dienstverlening.

AntTail levert een cloudoplossing voor de monitoring van de temperatuur van medicijnen tijdens het transport en de opslag van fabrikant tot gebruiker. Hiervoor levert het sensoren en diensten rond de registratie en validatie van verzendingen. Gebruikers zijn internationale bedrijven in de farmaceutische industrie, zorgverleners en transport & logistieke dienstverleners, zoals MSD en Ingersoll Rand.

Koninklijke Joh. Enschedé, een speler op het gebied van beveiligd drukwerk en beveiligingsoplossingen, neemt nu voor een onbekend bedrag een meerderheidsbelang in de Utrechtse startup. Hiermee krijgt het toegang tot de kennis en ervaring van AntTail. Bovendien kan het zijn dienstverlening uitbreiden naar de logistieke markt. 

Dit artikel is afkomstig van Computable.nl (https://www.computable.nl/artikel/6374191). © Jaarbeurs IT Media.

?


Sponsored

 

Jouw reactie


Je bent niet ingelogd. Je kunt als gast reageren, maar dan wordt je reactie pas zichtbaar na goedkeuring door de redactie. Om je reactie direct geplaatst te krijgen, moet je eerst rechtsboven inloggen of je registreren

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
Je reactie ontbreekt

Stuur door

Stuur dit artikel door

Je naam ontbreekt
Je e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.