I3 groep levert EMC-storage aan Amstelveen

Ict-dienstverlener i3 groep uit Vianen heeft een onderhandse aanbesteding voor de levering van een nieuwe storage omgeving van de gemeente Amstelveen gewonnen. Het bedrijf meldt dat het een EMC VNX5200 unified storage systeem levert en ook tekent voor de bijbehorende implementatie- en projectdiensten. Daarnaast wordt er 24 uur per dag en zeven dagen in de week ondersteuning geboden volgens een support-overeenkomst.

De technische kennis van dienstverlener i3 Groep en de prijs/kwaliteitsverhouding van de EMC-oplossing waren volgens de leverancier doorslaggevend in de keuze van de gemeente Amstelveen voor i3 groep en EMC.

De dienstverlener: 'Door de keuze voor het EMC VNX storage platform is de Gemeente Amstelveen gegarandeerd van een toekomstbestendig storage platform waardoor de dienstverlening richting burgers en bedrijven op ict-infrastructuur gebied verder wordt geborgd.'

De doorlooptijd van de aanbesteding duurde ongeveer twee maanden. Volgens Hein Kiemeney, directeur verkoop van de ict-dienstverlener, is dat voor een storage-oplossingen van de omvang die nu wordt geleverd bijzonder te noemen. Hij is tevreden over de manier waarop de dienstverlener, gemeente en EMC hebben samengewerkt.

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2014-12-23T10:22:00.000Z Pim van der Beek
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.