Brunel verzorgt ICT-infrastructuur SNN

Deal handen schudden overname

Brunel heeft de aanbesteding gewonnen bij het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN). De ict-dienstverlener gaat de komende twee jaar de ict-infrastructuur inclusief het telefonieverkeer - en -netwerk beheren. Brunel vervangt Iass, dat het beheer voor SNN tot het einde van 2016 uitvoerde.

In het Samenwerkingsverband Noord Nederland (SNN) werken de drie noordelijke provincies Drenthe, Friesland en Groningen samen op ruimtelijk en economisch gebied. De samenwerking is sinds 1992 vastgelegd in de vorm van een gemeenschappelijke regeling. Binnen het SNN hebben de vier grote steden Groningen, Leeuwarden, Assen en Emmen sinds 2007 een belangrijke adviesrol. De standplaats van het verband is Groningen.

Het beheer van de it- en telefonie-infrastructuur lag sinds medio 2012 bij Iass. Na een nieuwe aanbesteding heeft Brunel vanaf begin dit jaar het stokje van Itass overgenomen. Het tweejarig contract kan twee keer met een periode van twee jaar worden verlengd. De waarde bedraagt bijna zestigduizend euro per jaar. Er gaat geen personeel van Itass, dat nu het beheer doet, over naar Brunel. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-16T11:42:00.000Z Rik Sanders


Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.