Nováccent verzorgt ICT-security bij RDW

Dit artikel delen:
cybersecurity

De Rijksdienst Wegverkeer (RDW) heeft na een Europese aanbesteding ict-dienstverlener Nováccent geselecteerd als ict-security partner voor het uitvoeren van securitytests. De opdracht betreft enerzijds het op structurele basis of op ad-hoc basis uitvoeren van kwetsbaarheden- en penetratietesten en anderzijds uit een maandelijkse automatische kwetsbaarhedenscan van alle RDW webapplicaties.

De periodieke kwetsbaarhedenscans zorgen ervoor dat kwetsbaarheden van de websites tijdig worden gesignaleerd en verholpen. De penetratietesten maken inzichtelijk of de websites bestand zijn tegen aanvallen van hackers. RDW heeft een uitgebreid selectietraject doorlopen, waarbij de deelnemende partijen in de praktijk moesten aantonen dat zij over de juiste expertise en ervaring beschikken. Uiteindelijk viel de keuze van de Rijksdienst dus op Nováccent.

Ict-dienstverlener Nováccent, specialist in it-security, heeft kantoren Amersfoort, Waalre, The Hague Security Delta en Gorredijk. Het bedrijf is opgericht in 2002 en telt ongeveer honderd medewerkers. 

x

Om te kunnen beoordelen moet u ingelogd zijn:

Dit artikel delen:

Stuur dit artikel door

Uw naam ontbreekt
Uw e-mailadres ontbreekt
De naam van de ontvanger ontbreekt
Het e-mailadres van de ontvanger ontbreekt

×
×
article 2017-01-23T10:10:00.000Z Christel Dieleman
Wilt u dagelijks op de hoogte worden gehouden van het laatste ict-nieuws, achtergronden en opinie?
Abonneer uzelf op onze gratis nieuwsbrief.